Loclo
Локло
Код продукту: 1346
Loclo - чудове поєднання харчових волокон і клітковини, необхідних для забезпечення моторної функції травного тракту.
До складу Loclo входять яблучний пектин, подорожник, брокколі, куркума, червоний буряк, розмарин, морква, помідор, капуста, біофлавоноїди, сафлорова олія, смола акації і гуара, вівсяні висівки, кориця .
Англійська приказка свідчить : « З'їдай по яблуку перед сном, і ти залишиш лікаря без хліба». Яблука містять пектин, який знижує ризик захворювання на рак товстої кишки. Дослідження, проведені в Техаському університеті, показали, що підгодівля тварин пектином в 2 рази знижувала число захворювань на рак. Пектин відіграє важливу роль у зниженні рівня холестерину в крові. Він також зменшує вміст цукру в крові, що особливо важливо при захворюванні діабетом . Пектин сприяє виведенню токсинів і металів, зменшує побічні ефекти променевої терапії.
Насіння подорожника є найбагатшим джерелом харчових волокон, сприяють розм'якшенню калових мас і очищенню кишечника, нормалізують моторну діяльність шлунково - кишкового тракту. Ефекти, властиві пектину, багато в чому схожі з дією насіння подорожника.
Смоли акації і гуара ( камеді ) сприяють зменшенню апетиту, знижують рівень холестерину, тригліцеридів, ліпопротеїдів низької щільності, а також зв'язують токсичні речовини і виводять їх з організму.
Вівсяні висівки - це оболонки вівсяних зерен. Покращують моторику кишечника, сприяють зниженню рівня холестерину в крові, виводять токсичні речовини і регулюють рівень цукру в крові.
Томати забезпечують організм вітаміном С, в- каротином, ликопеном, фолієвою кислотою, залізом і калієм. Завдяки вмісту в томатах вітаміну С, залізо краще засвоюється організмом. Відомо, що томати зменшують вірогідність виникнення апендициту, а також знижують ризик захворювання раком ( завдяки вмісту в- каротину, фолієвої кислоти і лікопену ). Дослідження, проведені в штаті Іллінойс (США), показали, що у жінок з високим вмістом лікопену в крові рідше розвивається передракова пухлина шийки матки, а італійські вчені встановили, що томати знижують ризик виникнення раку легенів і передміхурової залози.
У моркві міститься багато пектинових речовин, які допомагають знизити рівень холестерину в крові. Морква багата в- каротином, калієм, також містить вітаміни С, В6, фолієву кислоту, залізо. Завдяки цим складовим, морква є ефективним засобом для зниження вірогідності розвитку серцево-судинних захворювань і раку, зберігає хороший зір до літнього віку, зміцнює імунну систему, усуває запори.
Червоний буряк вирощували ще стародавні римляни і використовували його при лікуванні головних, зубних болів та інших недуг Римські воїни-завойовники принесли з собою буряк в багато європейських країн. Буряк - хороше джерело фолієвої кислоти, калію, заліза і клітковини, містить вітамін С, солі магнію. Клітковина буряка знижує рівень цукру в крові і запобігає раку прямої і товстої кишки, підшлункової, передміхурової та молочної залоз.
Брокколі виникла від качанової капусти . Наші сучасники віддають перевагу зеленій капусті брокколі, хоча в стародавні часи була популярна фіолетова, червона, коричнева і кремова . Вважається, що брокколі запобігає раку і зміцнює імунну систему, будучи відмінним джерелом вітаміну С і фолієвої кислоти. Брокколі також містить протираковий в-каротин, індоли, клітковину, калій, кальцій і селен. Встановлено, що брокколі зменшує ризик захворювань молочної залози, розвитку в ній фіброзно-кістозних утворень. Відзначено позитивний ефект при використанні брокколі як захист від серцевих нападів і інсультів, запобіганні запорів. Брокколі допомагає також боротися з діабетом.
Капусту вирощували і їли тисячоліттями. У ній містяться антиканцерогенні речовини, включаючи сульфоран, індоли, вітаміни U і С, вітаміни групи В і клітковину. Вона зменшує ймовірність розвитку раку, допомагає лікувати виразки шлунка і 12-палої кишки, володіє антибактеріальними і антивірусними властивостями. Встановлено, що капуста допомагає знизити ризик фіброзно--кістозних захворювань молочної залози. Різні речовини, що містяться в капусті, стимулюють імунну систему. Клітковина капусти сприяє встановленню регулярного стільця і знижує ризик виникнення геморою та інших захворювань, пов'язаних із запорами.
Кориця сприяє поліпшенню травлення, підсилюючи відділення слини і шлункової секреції, зменшуючи газоутворення .
Розмарин раніше використовували тільки як вітрогінний засіб. Але останнім часом отримані наукові дані про його сильну онкопротекторну дію.
Куркума - прекрасний антиоксидант, одночасно поліпшує травлення і сприяє нормалізації кишкової мікрофлори. Відомо також, що куркума володіє властивістю знешкоджувати небезпечні канцерогени, стимулюючи роботу жовчного міхура захищаючи клітини від вільних радикалів. Куркума сучасний гепатопротектор.
Приймаючи добавку Loclo від NSP, Ви забезпечуєте організм не тільки харчовими волокнами, але і багатьма харчовими компонентами.
Застосування:
Розвести одну столову ложку в 1 склянці холодної води, розмішати і відразу випити. Як і при прийомі будь-яких харчових волокон бажане додаткове вживання рідини (1-2 склянки). Рекомендується приймати волокна за 30-60 хвилин до основного прийому їжі. Зберігати в сухому, прохолодному місці.
Cклад:
1 столова ложка - 9,5 г: Харчові волокна - 3,8 г 3,2 г розчинних і 0,6 г нерозчинних). Запатентована суміш - 9500 мг . Подорожник (Plantago ovata). Фруктоза Пектин яблочні вівсяні висівки (Avena sativa). Гуарова смола (Cyamopsis tetragonolobus) . Смола акації ( Acacia seyal ). Лимонна кислота. Кора кориці ( Cinnamomum cassia ). Олія насіння сафлори ( Carthamus tinctorius ). Квіти брокколі (Brassica oleracea) . Корінь куркуми (Curcuma longa). Листя розмарину (Rosmarinus officinalis). Буряк червоний ( Beta vulgaris ). Томат (Solanum lycopersicum). Морква (Daucus carota). Листя капусти кочанної (Brassica oleracea). Листя капусти китайської (Brassica rapa). Гесперидин (біофлавоноїд). Цитрусові біофлавоноїди (грейпфрут і апельсин).
Протипоказання:
При загостренні захворювань шлунково - кишкового тракту, непрохідності кишечника і синдромі мальабсорбації необхідно проконсультуватися з лікарем. У людей з підвищеною чутливістю до подорожнику можуть відзначатися алергічні реакції . При індивідуальній непереносимості припинити прийом.